Tuohon tuuleen

Runoilija Otto23

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2006
Viimeksi paikalla: 23.3.2024 2:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.4.1983

 
Voisi suruni olla upoksissa

jotain tunteeni paloa

pitkällä minun unohduksessa


ja jossakin kenen murheet

taas minussa kasvaa patoa

ja saisinkin olla toinen

jos vain hetken veisit pois

mutta voisinko koskaan

olematta olla

ja viedä itse pois murheen

tuntea sen yhden tunteen

kun kuvassani eilinen

missä kai minä

jo laskin sen purjeen

mennä matkaan huusin

olimme tehtyjä!

juuri tuohon tuuleen


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisasta pohdintaa, kannattaa tulla hyvällä tuulella <3 
 

Käyttäjän kaikki runot