Sanomaton

Runoilija Otto23

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2006
Viimeksi paikalla: 23.3.2024 2:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.4.1983

 
Jos yhden illan tapaisin
kuljettuani väärin sinne
minä olen se
joka itseäni avaisin

avaimen jonka
kirjaimen alle
sinussa sanoisin

ja tee
ikäväsi itseesi
niin sinä mee
jos kaiken valheesi
on alla allasi

ja mietin voinko jäädä
hetki on väärä
sanomaton on jo
kaikessa täällä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, pitää lukea monta kertaa, eikä siltikään voi ymmärtää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot