Henkiin

Runoilija Otto23

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2006
Viimeksi paikalla: 23.3.2024 2:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
23.4.1983

 
vielä muistatko sateenkaaren

ja ne kirjaimet jotka tuuleen

vuosin vuoksemme

sanojasi tunteen

vai tanssitko vain minun murheen

ja niiden värien kanssa

joissa tiedät minun tuhlanneen

ja älä unohda niitä

voi älä tee niin

että sekoitat minut siihen väriin

enkä ole unohtanut

kuinka katsoa peiliin

ja saan hymyn vielä

kaiken saan henkiin
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanasti kerrottu, kaikki alkaa lopulta alusta <3
 

Käyttäjän kaikki runot