Onnen avain

Runoilija Santana

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 10.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinut uneen saatan. Vieressäsi sinun kauniita kasvojasi kosketan. Tunnen kuinka elämä hymyilee. Elämä ei olekkaan niin paha kun sen saa jakaa kaltaisesi naisen kanssa. Sinun ihana luonteesi, kauniit kasvosi ovat kuin laskeva aurinko. Kaunis, säteilevä ja lämmin, äänesi satumainen. Ilman näitä ei olisi uutta minua. Olet tehnyt minusta onnellisen ja erinlaisen miehen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot