Minä

Runoilija KuunTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu ja ylipäätänsä kirjoittaminen on itselleni oiva tapa purkaa fiiliksiä ja tunteita :)
 

On mulla joskus eripari sukka,
ja sekaisin saattaa olla tukka.
On päälläni rento oloasu,
jopa kaupungilla,
ei se ole noloa kun
itse loistaa,
ja hymy paistaa

En välitä mitä muut pukeutumisestani ajattelee
jopa kehujakin satelee.
voin yhdistää värit miten tahansa,
olen tämmöisenä onnellinen,
ei sitä estä kukaan tai mikään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot