Merimies

Runoilija KuunTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu ja ylipäätänsä kirjoittaminen on itselleni oiva tapa purkaa fiiliksiä ja tunteita :)
 

Kun laiva lähtee merelle,
sinä lähdet pois,
et luonani silloin olla vois.
Minä vilkutan sinulle,
kun sinä yhä kauemmas meet,
joudun jälleen yksin juomaan iltateet

Sinä kaukana jo olet,
yksin perässäni suljen ovet

Kun sulaa järven jäät,
yksin aina jään.

Rannalla kaukaisuuteen tuijotan
näkyy vain kaukana tyyni meren pinta
älä pelkää,
en unohda sua
kun sähän rakastat mua

Talven ensilumen tullen,
sinä takaisin saavut,
olet taas kanssani,
nämä talven aamut

Oi sitä jälleennäkemisen riemua,
kun merimies saapuu,
ja vie mua.
On kuin et olisi koskaan ollutkaan poissa,
kun sinä laivallasi saavut,
unohtuu yksinäiset aamut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot