Tarinoita

Runoilija KuunTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu ja ylipäätänsä kirjoittaminen on itselleni oiva tapa purkaa fiiliksiä ja tunteita :)
 

Tarinoita eletystä elämästä,
rikkinäisiä suhteita,
omaa arkuutta.

Tarinoita meistä,
minusta,
tarinoita lapsuudesta,
teini-iästä,
muistoja kauniita,
kipeitä, rumia.

Tarinoita rikotuista unelmista,
tarinoita toteutuneista haaveista,
tarinoita lasinsirpaleista.

Palataan hetkeen tähän,
kun jälleen iloa loistan,
olen vahva,
varmuutta sisältäni uhkuaa,
minä kukkaan puhkean.

Nykyinen tarina meistä,
rakastuneista.
Sinun takiasi olen rohkeampi kuin koskaan,
paljon olet minulle antanut.
Sinun ansiostasi koko maailma on auennut,
kaikki portit,
kaikki kadut.

Sinun kanssasi käsikädessä kuljen,
kohti ihanampaa elämää,
tarinoita meistä,
onnellisista ehyeistä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot