Sinun syli

Runoilija KuunTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu ja ylipäätänsä kirjoittaminen on itselleni oiva tapa purkaa fiiliksiä ja tunteita :)
 

Kannoit minut pahimman yli,
kun mielessäni oli pelkkää mustaa,
tukena oli sinun syli.

Olin hajalla kuin siipi katkennut enkelin,
kanssasi jaksoin läpi helvetin

Olet minun iltatähteni,
älä edes kuvittele lähteväsi
luotani,
milloinkaan pois
rakkaani,
en ilman sinua olla vois.

Kiitos että kannoit minut pahimman yli
tukena oli sinun lämmin syli
rumat sanani
rikki mennyt sieluni,
kiitos että kestit,
minun kesän kieloni.

Nyt olemme tässä,
sinä ja minä,
katsomme yhdessä aurinkoon.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot