Kiitos teille

Runoilija KuunTyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilu ja ylipäätänsä kirjoittaminen on itselleni oiva tapa purkaa fiiliksiä ja tunteita :)
 

Tää on mun ensimmäinen räppibiisi/
tästä vaan haaveillu/
mut en uskaltanu silti/
unelmat on tehty toteuttaviksi/
ei tää ei oo mikään vitsi/
tahon teille räpätä/
naisräbääjän asenteella/
mus on sitä jotain/
mus on sanomaa/
kiitos kaikille/
et tuette mun unelmaa/
kiitos teille ihanille/
et mua jaksatte kannustaa/

räbään teil kaikille/
en kai kaikkii voi miellyttää/
mut yritän tehä parhaani/
pistää sut hymyilemään/

kiitos teille jotka mun lyriikoita lukevat/
kiitos teille jotka ootte mua tukemas/
ei mistään tulis mitää ilman teit/
nää räppihommat mut vei/
saan tehä unelmaa/
sitä mitä todellaki rakastan/
teen tätä sydämestäni/
kiitos teille/
ei mikää mua vie eri teille/
teen tätä mitä rakastan/
ihan jokaiselle/
tää on sitä parasta/
joten kiitos kaikille/
teille/

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot