Kosken katse

Runoilija Tearing the Veil from Grace

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yleensä Runot syntyvät hetken mielijohteista, sen hetken tunteista, tosin olen äärimmäisen ja turhauttavan usein melankolinen... nauttikaa runoista... ^^
 

Missä on rakkaus polttava?
luona joen josta sinut pelastin?
luona silmiesi joihin katosin?
kosken kuohuihin sinut menetin.

murtuneena, palasina
kera yksinäisen mielen,
on oleva kohtalo tämän miehen

Vaan lämmön, hehkun mieleni muistaa,
vaiko vain entisiä muistoja toistaa?

Sen mitä pelkään...

Selite: 
(c)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis^^

 

Käyttäjän kaikki runot