Kyyneleet

Runoilija Kaitou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimein hetki on juuri ennen auringonnousua...
 

Se oli ohi nopeasti.
Kyyneleet muodostuvat silmieni takana.
Mutta en suostu itkemään.
Lasken päivät jotka ovat kuluneet ohitseni.

Olen seikkaillut syvällä sielussani.
Kuulemani sanat ovat yhtä toistoa.
Tuntuu kuin aloittaisin alusta.
Viimeiset kolme vuotta yhtä teeskentelyä.

Hyvästi,
kaikelle minkä luulin tietäväni.
Sinä olit se jota rakastin,
kenestä yritin pitää kiinni.

Ennen hukuin silmiisi,
enkä pysty elämään päivääkään ilman sinua.
Suljen silmäni
ja ajat pois kaikki ajatukseni.
Paikkaan jossa olen sokea, mutta valo ei ole aitoa.

Ja se sattuu haluta kaikkea
mutta samalla ei mitään.
Haluan mitä on minun ja mitä sinun.
Haluan sinut
mutta tällä kertaa en luovuta.

Kun tähdet loistavat,
minä makaan hereillä.
Olet tähdenlentoni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan surullinen runo pettymyksestä ja kaipauksesta.

Koskettavan surullinen runo pettymyksestä ja kaipauksesta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kaitou ohi 7.12.2010 0 Runo
Kaitou Nimetön 7.12.2010 2 Runo
Kaitou Kyyneleet 7.12.2010 2 Runo
Kaitou Unihiekkaa 27.9.2008 0 Runo
Kaitou Nimetön 27.9.2008 0 Runo
Kaitou Yöllisiä sointuja 25.6.2008 0 Runo
Kaitou Elämä 19.6.2008 0 Runo
Kaitou Yöperhonen 28.2.2008 0 Runo
Kaitou Believe 14.1.2008 0 Runo
Kaitou Tarina 12.11.2007 0 Runo