Unihiekkaa

Runoilija Kaitou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimein hetki on juuri ennen auringonnousua...
 

Joka päivä
näen sinut unissani
Joka päivä
sinä tulet uniini

Näen sinut unissani
vaikka tiedän etten voi nhdä sinua
Sinä tulet uniini
vaikka yritän karkoittaa sinut mielestäni

Vaikka tiedän etten voi nähdä sinua
ajattelen sinua koko ajan
Vaikka yritän karkoittaa sinut mielestäni
palaat alati uniini

Ajattelen sinua koko ajan
enkä halua lopettaa
Palaat alati uniini
enkä halua päästää sinua pois.

Selite: 
ensimmäinen pantun runoni, olkaatten hyvä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kaitou ohi 7.12.2010 0 Runo
Kaitou Nimetön 7.12.2010 2 Runo
Kaitou Kyyneleet 7.12.2010 2 Runo
Kaitou Unihiekkaa 27.9.2008 0 Runo
Kaitou Nimetön 27.9.2008 0 Runo
Kaitou Yöllisiä sointuja 25.6.2008 0 Runo
Kaitou Elämä 19.6.2008 0 Runo
Kaitou Yöperhonen 28.2.2008 0 Runo
Kaitou Believe 14.1.2008 0 Runo
Kaitou Tarina 12.11.2007 0 Runo