Nimetön

Runoilija Kaitou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimein hetki on juuri ennen auringonnousua...
 

Sanoit rakastavasi
ja silti jätit.
Miksi silitit
halasit
sanoit minun olevan tärkeä

Pakotat minut aloittamaan alusta.
Miten saan sydämeni lyömään.
Miten pystyisin hengittämään.
Miten saisin sydämeni taas kokoon..

Tulen viettämään vuosia,
kokoamassa sydämeni palasia.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita vertauskuvia surullisesta tarinasta...

Kauniita vertauskuvia surullisesta tarinasta...

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kaitou ohi 7.12.2010 0 Runo
Kaitou Nimetön 7.12.2010 2 Runo
Kaitou Kyyneleet 7.12.2010 2 Runo
Kaitou Unihiekkaa 27.9.2008 0 Runo
Kaitou Nimetön 27.9.2008 0 Runo
Kaitou Yöllisiä sointuja 25.6.2008 0 Runo
Kaitou Elämä 19.6.2008 0 Runo
Kaitou Yöperhonen 28.2.2008 0 Runo
Kaitou Believe 14.1.2008 0 Runo
Kaitou Tarina 12.11.2007 0 Runo