Nimetön

Runoilija Kaitou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pimein hetki on juuri ennen auringonnousua...
 

Olen kiertänyt maailmaa liian kauan
Etsien itseäni
Jätin sinut odottamaan minua
ja lähdin ulos ovesta

Vaikka välillämme olisi valtameri
en lakkaa ajattelemasta sinua
Miten olen voinut olla niin naiivi
että jätin sinut taakseni?

Ajattelin vain itseäni
enkä välittänyt tunteistasi
Olit minulle vain leikkiä,
suhde ilman sitoumuksia
pelkkää peliä

Pitkän ajan kuluttua
tajusin kuinka kaipaan sinua
Ilman taikuuttakin
olen prinsessasi

Rakasta minua ikuisesti
enkä enää koskaan jätä sinua taakseni
Pidä minua sylissäsi
ja kadota varjot ympäriltäni.

Rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Kaitou ohi 7.12.2010 0 Runo
Kaitou Nimetön 7.12.2010 2 Runo
Kaitou Kyyneleet 7.12.2010 2 Runo
Kaitou Unihiekkaa 27.9.2008 0 Runo
Kaitou Nimetön 27.9.2008 0 Runo
Kaitou Yöllisiä sointuja 25.6.2008 0 Runo
Kaitou Elämä 19.6.2008 0 Runo
Kaitou Yöperhonen 28.2.2008 0 Runo
Kaitou Believe 14.1.2008 0 Runo
Kaitou Tarina 12.11.2007 0 Runo