Vaan mä huomaan

Runoilija Wendystar

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! :) Päätin tulla tänne kokeilemaan siipiäni runoiliana... Arvosteluja otan hymyssä suin vastaan! Pahoittelen k-virheitä >///<
 

Sitä kukaan muu ei varmaan huomaa miten komee oot.
Vaan mä taidan oikeesti nähdä miten mahtava ja ihana oot?
Jotku varmaa huomaa et oot hauska.
Onks mulla tosiaan ainoot silmät jolla näkee oikeen sinun?
Tiedätköhän sä miten täydellinen sä oot?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herttainen runo;)

 

Käyttäjän kaikki runot