Unelma(ko?)

Runoilija Wendystar

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! :) Päätin tulla tänne kokeilemaan siipiäni runoiliana... Arvosteluja otan hymyssä suin vastaan! Pahoittelen k-virheitä >///<
 

Mä oon saanu kaiken mitä oon halunnu, koiran, kauneuden, ihanan, oman huoneen, harrastuksia, ystäviä, hyvän perheen, palvelioita ja rahaa mielinmäärin.

Kävelen tyylikäänä kadulla, kaikkien katseet kääntyy muhun ja mun chihuhahuaan. Salamavalot välkkyy ja minua haastatellaan eri lehtiin. Olen todella suosittu, rahaakin saan kuluttaa niin paljon kuin vain jaksan.

Mut yks asia mitä mulla ei ole ja mitä en rahalla koskaan tuu saamaan...on sun rakkaus.
Mitä mä millään näistä teen yhtään mitään, jos sä et musta välitä?
Kaikki tuntuu niin yhden tekevältä.

Selite: 
Tuolta jostai mielen syöverestä tuli kun aloin miettimään millaista olisi olla julkkis...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot