Ees viideks minuutiks...please?

Runoilija Wendystar

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Moi! :) Päätin tulla tänne kokeilemaan siipiäni runoiliana... Arvosteluja otan hymyssä suin vastaan! Pahoittelen k-virheitä >///<
 

Hetkeks haluaisin vain pakoon, kaikkia virheitäni.
Haluun pakoon tätä todellisuutta, jos oon yksin.
Edes viideks minuutiks?

Kuuntelen vain kaikkien haukkuja, tai jotain muuta paskaa.
Katselen muiden ilkeitä katseita.
Mun sydän huutaa tuskasta.

Mä haluun pois edes viideks minuutiks,
olla sen hetken onnellinen,
ilman murheita tai virheitä.
Unohtaa sutkin kulta.
Edes viideks minuutiks.

Selite: 
Kerran autossa pykäsin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Aito ja tunteikas runo.

 

Käyttäjän kaikki runot