Katse

Runoilija änette

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ikuinen haaveilija, mut ei se oo pahalla ainakaan ku osaan toteuttaa niit haaveita.. ;)
 

Olet vieressäni.
Näen sinut silmäkulmastani,
mutten uskalla katsoa sinuun päin.
Tiedän että tyhjyys täyttää minut,
jos nään nuo tutut kasvot,
lempeät silmät,
lämpimät huulet
ja pehmeät hiukset,
jotka olivat minulle koko elämäni
vielä vähän aikaa sitten.
Katson sinuun kuitenkin,
ja ymmärrän että ne ovat sitä minulle vieläkin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana<3

 

Käyttäjän kaikki runot