Yksinäisyyden tuska

Runoilija Bitter

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei ole hauraampaa kuin elämä.
 

Ketä rakastan?
Rakastaako kukaan minua?

Miksi juuri minä olen yksinäinen?
Miksi juuri minun pitää olla huonoin,
se viimeinen vaihtoehto?

Välittääkö kukaan minusta oikeasti?
Olenko ylimääräinen pala tässä palapelissä?
Pala, joka ei kuulu mihinkään.
Pala, josta on vain haittaa.

Tuleeko kukaan koskaan tarvitsemaan minua,
välittämään minusta,
rakastamaan minua?

Pitääkö minun vain tyytyä osaani?
Vai löytyykö minusta rohkeutta päättää tämä kaikki?
Lopullisesti.

Selite: 
Haluaisin vain olla onnellinen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot