Sulkeutunut.

Runoilija Bitter

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mikään ei ole hauraampaa kuin elämä.
 

"Puhu."
-Miksi puhuisin? Ei kukaan minua kuitenkaan ymmärrä.
"Kerro meille."
-Ei ole mitään kerrottavaa, koska en ymmärrä itsekään.
"Autamme sinua kyllä."
-Miten? Ainoa, joka minua voi auttaa, olen minä itse. En vain tiedä miten.
"Tuemme sinua kaikessa."
-Niin, luulette tukevanne. Oikeasti se vain ahdistaa.

Selite: 
Ajatte minut nurkkaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä tulee hienosti esille se turhautuminen, mikä syntyy liiasta kyselemisestä, liioista sanoista. Tärkeintä on olla vain lähellä ja kuunnella.

Mutta lyhyesti; tosi kuvaava runo. Pidän.

hieno, pidän!

 

Käyttäjän kaikki runot