Episodi Kesäkuu

Runoilija aurinkokello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Well Behaved Women Rarely Make History.
 

Hän
ja aurinko
ne sinua polttivat

minulla oli kylmä kokko
likainen tukka
ja maailman katkerin sydän

ehkä myös pullo viinaa

vihainen pieni rumilus

janosit häntä
ja kirkasta vettä

leikin ajatuksella
ettet ole olemassa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot