Kissa kylmällä katolla

Runoilija aurinkokello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Well Behaved Women Rarely Make History.
 

Vainoharhaiseksi
teki minut
meidän
kahvihetket
puutarhassa marraskuussa

onko joki vielä jäässä
vaikka melkein on kevät
minä ainakin virtaan
tyynyliinaani vasten.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot