Tästä eteenpäin

Runoilija aurinkokello

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Well Behaved Women Rarely Make History.
 

Kuin lapsista typerin,
luulin voivani lähteä
helposti
aloittaa

uusi laukku
vanhat kengät
uusi suunta
uteliaat tapani

Tätäkö tämä on
tästä eteenpäin, ikuisuuksiin
todellako kannan kaiken vastuun

satunnaisesti
sallin itselleni
kauniita, vaarallisia typeryyksiä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot