Auringon-nousua

Runoilija Kallio

mies
Julkaistu:
12
Liittynyt: 11.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

1.

Kahdeksan minuuttia aamuun
ja olen janoinen.
Kahdeksan minuuttia oppimiseen
ja väitän tietäväni.
Kahdeksan minuuttia petettyjen uuteen pelkoon
ja pidän itseäni arvossa.
Kahdeksan minuuttia voittajien hetkeen
ja tuijotan maan tomua.

Maisema herää eloon, silmät tihruiset laajenevat.
Kasvoillani lohduttava hymy, olen kauhuissani.
Mutta miksi myöntäisin, kutsuisin totuuden kylään?

2.

Uuden kunnian päivään, paljon kuituja, vitamiinia.
Jäljellä olevat lapset oppimaan, jospa kerrankin toimisivat oikein, löytäisivät helmen.
Lehden etusivulla tarina, puolet meistä kuolleina.

Pian loputkin!

Käännän urheiluun ja juon kuppini tyhjäksi.

3.

Kerran tulee katto niskaan,
ei toista.
Torni sortuu aavikolla, taivas virtsaa silmään.
Aurinko katsoo ja huokaa,
kaupunkimme on viimein tyhjä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot