Tuuli kaataa viljaa

Runoilija Margheit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006
Viimeksi paikalla: 30.8.2015 16:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.9.1991

'' Toivottavasti et herää. Istun tässä yksin röökillä ja mietin sua. Haluan vaan kertoa sulle miten tärkeä oot. En halua enää hetkeäkään olla ilman sua''
 

Minä kuvassa, vasten sinistä taivasta
polvea myöten ruispellossa.
Jalkoja särkee, ei jaksa juosta.
Sade pesee hiuksista punaista heinän sekaan.
Kerään rikkaruohot elämän.
Käsiä koskee, polttelee nokkoset.
Sydän arvilla, soittaa lehdellä yksin.

Tuuli kaataa viljaa, metsä huojuu rajalla.
Nostan lehden jäätyneen ja mietin,
minne jäi syksyinen nauru, kultainen aurinko

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot