Väsymys

Runoilija Margheit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006
Viimeksi paikalla: 30.8.2015 16:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.9.1991

'' Toivottavasti et herää. Istun tässä yksin röökillä ja mietin sua. Haluan vaan kertoa sulle miten tärkeä oot. En halua enää hetkeäkään olla ilman sua''
 

Hyvät yöt
ja hyvät huomenet.
En usko uuteen aamuun vielä.
Kiitos teille kaikille
kiitos minulle.

On aika laskea siivet maahan,
on aika lepuuttaa jalkojaan.
Niin pitkään kuljin untenmailla
kävelin tyhjiä katuja.

Hyvät yöt
ja hyvät huomenet
En halua nousta vielä.
Kiitos teille kaikille
kiitos sinulle.

Niin pitkään harhailin polkuja noita
unten teillä tietämättömillä.
Pitkään podin väsymystä,
kunnes löysin lääkkeen.

Ensinlumen alle minut peittelit
hautasit minut lämpimään petiin.
En tahdo nousta vielä hetkeen,
nautin levosta, nautin rauhasta.

-Kevään mukana sulan pois.-

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot