This is U

Runoilija Margheit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2006
Viimeksi paikalla: 30.8.2015 16:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.9.1991

'' Toivottavasti et herää. Istun tässä yksin röökillä ja mietin sua. Haluan vaan kertoa sulle miten tärkeä oot. En halua enää hetkeäkään olla ilman sua''
 

Minun maailmani suurina tähtinä tässä hetkessä paistaa loman hetket.
Minun Maailmani tässä taivaassa ja tähdet ovat niin hienojakoisia ettet osaa laskea niitä.

Tässä on jotakin suurempaa, jotakin mitä en osaaa sanoa suoraan,
En osaa olla niinkuin ennen, mutta osaan olla siten miten sinä tahdot,
rakkaus muuttaa kohdettaan, mutta tunne ei muuutu.
En osaa kaivaa hautaa tälle tunteelle,
enkä edes tahdokaan,
Olen löytänyt jotakin parempaa mitä kukaan voi luvata.

Tämä ei ole rakkausruno tai laulu
tämä on
taivas kuolemaa edellä.
Juosten pakoon todellisuutta, tämä on
jotakin utopiaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki mitä olet halunnut on siellä

 

Käyttäjän kaikki runot