Sokeri

Runoilija Riikkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2006

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Nainen on paha, mutta välttämätön sellainen...
 

Katse sokeria,
kosketus hunajaa.
Suudelmat suklaata,
läheisyys humaltaa.
Tunnen päihtyväni
pelkästä ajatuksesta.
Tunnen lentäväni
pelkästä mielikuvasta.
Olet kaikkea mitä odotin
ja nyt viet minut taivaisiin.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Imelää, mutta kaunista.

Suloinen runo.

Lennokas runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Riikkis Salattu voima 7.11.2014 2 Runo
Riikkis Ötökkä 7.11.2014 0 Runo
Riikkis Sokeri 5.11.2014 3 Runo
Riikkis Tähdenlento 1.9.2011 3 Runo
Riikkis Hukka 26.3.2011 1 Runo
Riikkis Ikuinen uni 22.11.2010 2 Runo
Riikkis Nimetön 3.11.2009 0 Runo
Riikkis Menetys 21.2.2009 0 Runo
Riikkis Ahdistus 29.4.2007 1 Runo
Riikkis Uni 28.4.2007 1 Runo