Luonnonlapsi

Runoilija Hepokatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Metsän vehreä tuoksu
Sateen ropina
Lintujen iloinen laulu
Rapiseva metsätie

Silmät kii
Nyt ollaan kotona

Asfaltin nihkeä löyhkä
Ihmisten loputon kiire
Kylmät betoniseinä
Autojen melu

Mielikuvistusta
Menikö vanha retkuun?
Kaipaatko entistä?
Terveiset täältä
Asfalttihelvetistä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot