Suurien kysymysten äärellä

Runoilija Hepokatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistoja mieltä lämmittäviä
Silti sydäntä kovin raastavia
Minut jälleen kokoavia
Samalla murusiksi rikkovia

Hymy nousee kasvoilleni
Kyynel valuu poskelleni

Outo tunne sisimmässäni
Sulle kertoisin mä innoissani
Pitäisit siitä
Mutta ei se riitä

Tukahdutetut tunteet syttyisivät taas
Tulisivat kaiken rikkomaan
Sitä kuitenkaan tahdo en
Olenhan nyt onnellinen

Selite: 
Runonen siitä kun selvittämättömät asiat jää kummittelemaan ja samalla pieni kipinä menneestä jää iäksi sinuun asumaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot