Posliininukke

Runoilija Hepokatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hento posliininukke
punahuulet
jalassa pitsipöksyt
hiukset kiharalla
ulkokuori huoliteltu, kaunis

Nyt kasvot säröiset
hiukset takussa
pitsipöksyt riekaleiset
liian rajut leikit leikitty

"Ei enempää!" se huutaa

Haluaisivat koskea
mutta hentokin kosketus
voi pienen posliininuken hajottaa
toiveet paremmasta romuttaa

Mutta kun olet sille hellä
hoivaat sitä ja rakastat

Uskallat sä koskea

Mutta kosketa hyväillen
kosketa välittäen
kosketa rakkaudella

Silloin pieni posliininukke
saattaa vielä
leikkiin kanssasi lähteä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot