Saastutettu

Runoilija Hepokatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lauantaiyö
Tujakka humala
Haparoivat askeleet

Kuka sä oot?
Mä oon sun ensi yön rakastaja
Tule, mennään

Rappukäytävä
Intohimoinen suudelma
Hississä

Pimeä asunto
Rakastele mua
Lakanoissasi

Hetken huuma
Muuttuu helvetiksi
Yhtäkkiä, salakavalasti
Mitään kysymättä

En antanut lupaa
Lyödä, kuristaa, tukistaa
Minua sisältäpäin saastuttaa

Silti teit sen
Otit väkisin
Otit ilman lupaa

Ja vielä kiellät kaiken.

Selite: 
Tekstiä hieman vakavemmasta aiheesta, seksuaalisen väkivallan uhrin silmin.
Kategoria: 
 

Kommentit

pitäisi olla sana
pitäisi olla uskottava sana
lyhyt,helppo sanoa
jonka kaikki tajuaisivat

EI!
joka tuota ei tajua
pitäisi nostaa
sinne missä jalat ei maahan kosketa
eikä henki kulje!!!

Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot