Lips Like Morphine

Runoilija Taiteilija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2006
Viimeksi paikalla: 24.12.2015 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1987

Pikkuinen rokkipoika. Tahtoisi taas löytää rakkauden.
 

Sinun huulesi ovat kuin huumetta minulle.
Janoan niitä kokoajan lisää. Jo sinun huuliesi kosketus omiani vasten vie minut maata kiertävältä radalta pois. Voisin hortoilla tuolla rakkauden tripillä vaikka kuinka pitkään.

En voi sille mitää. Olen narkkari.
Älä mee älä mee, huudan perääsi jos lähdet. Silloin kuolisin hitaasti mutta varmasti.

Joten tulisit tyttö pieni äkkiä sieltä isosta pelottavasta maailmasta pois, ja pelastaisit tän hölmön pojan taas sun ihanalla ja hennolla kosketuksella. Kohta hullaannun jo siitäkin että saan tuntea taas sinun ihanan tuoksusikin, onneksi tähän yliannostukseen ei tiettävästi voi kuolla.

Selite: 
Tälläinen sekainen runonviritys päässä taas. Innoittajana tietty se tyttö mutta myös bändi nimeltä Kill Hannah. Jolta löytyy samanniminen biisi kuin tämä runo nyt. Kun tässä tuli tuo biisi kuunneltua, niin päähän tuli heti muutama sanoitus idea, ja sit pistin ne tänne.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyseinen biisi alkoi heti soimaan päässä.

Vahvaa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot