Nimetön

Runoilija Taiteilija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2006
Viimeksi paikalla: 24.12.2015 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1987

Pikkuinen rokkipoika. Tahtoisi taas löytää rakkauden.
 

Kävelen tyhjiä katuja. On sunnuntaipäivä.

Kaikki jossain, mietin mikä näistä päivistä aina tekee tälläisen, Onko sunnuntai joku ilkeä olento, joka vie ihmiset pois kaikkialla, vie ne omiin oloihinsa, kukaan ei ole ulkona.
Muutamia jälkeenjääneitä tuo olento jättää vain ulos, heitä hän ei hyväksy.

He ovat oman tiensä kulkijoita.>

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sunnuntai on vaan kerran viikossa, mutta tyhjien katujen tallaajilla on aina tyhjä sunnuntai, eikä tyhjien katujen tallaajilla ole omaa tietä.
Peikkopojat valitsevat omat polkunsa. Joka päivä.
Jooko.

Hih, =) Kiva runo..

Hih, =) Kiva runo..

Sunnuntai on vaan kerran viikossa, mutta tyhjien katujen tallaajilla on aina tyhjä sunnuntai, eikä tyhjien katujen tallaajilla ole omaa tietä.
Peikkopojat valitsevat omat polkunsa. Joka päivä.
Jooko.

 

Käyttäjän kaikki runot