Nimetön

Runoilija Taiteilija

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.9.2006
Viimeksi paikalla: 24.12.2015 16:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.1.1987

Pikkuinen rokkipoika. Tahtoisi taas löytää rakkauden.
 

Punaiset silmät, turvonneet päästä.
Joka paikkaan sattuu, kaikki on särkynyt jo kauan aikaa.
Kyyneeleet jäätyivät kasvoihin. Melkein jo kuollut olo.
Ihan sama minne kävelen, voisi sammua vaikka tähän.
Miksi edes kannattaisi herätä huomiseen, kun tänään voit juoda itsesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot