Ilmaa

Runoilija Sad Angel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kummajainen
 

Minut hylkäsit,
et luoksein palannut.
Murruin täysin, eikä sinua kiinnostanut.

Kerroin huoleni kaverilleni,
mutta hän ei kuunnellut

Pyysin apua ihmisiltä, eikä kukaan auttanut.

Olen pelkkää ilmaa ihmisille ja täysin sortunut.
Kukaan ei auta.

Vain tuuli minut pois haihduttaa,
Olen ilmaa.

Selite: 
2008
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista.Toivottavasti kaikki on nyt jo paremmin.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sad Angel Sydän 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Ilmaa 17.12.2011 1 Runo
Sad Angel Ohi 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Arvoitus 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Kysymyksiä 17.12.2011 1 Runo
Sad Angel On hienoa elää 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Älä 17.12.2011 0 Runo