Älä

Runoilija Sad Angel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kummajainen
 

Saavuit elämääni yllättäen,
pieneen mustaan elämääni.

Saavuit sinne niin nopeasti, että olen hämilläni ja sekaisin.
Ei, ole kiltti, älä sekoita päätäni.
Ei, ole kiltti, älä anna minun ihastua sinuun.

Pyydän sinulta: älä anna minun jälleen kerran katua tunteitani,
älä tule lähemmäksi, mutta älä myöskään katoa.
Sillä olet valonpilke synkässä elämässäni tuoden iloa surun keskelle.

Älä tule lähelle, älä katoa.

Selite: 
2010
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sad Angel Sydän 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Ilmaa 17.12.2011 1 Runo
Sad Angel Ohi 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Arvoitus 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Kysymyksiä 17.12.2011 1 Runo
Sad Angel On hienoa elää 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Älä 17.12.2011 0 Runo