Arvoitus

Runoilija Sad Angel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kummajainen
 

Sä oot mulle aivan vieras ihminen,
kokonaan vain pelkkä arvoitus.

Joskus sut saatoin tuntea,
mutta se aika on nyt ohi, eikä koskaan palaa.

"Miksi me koskaan edes tapasimme?"
Sitä kysyn usein mielessäni.

Tämä kaikki on vain arvoitusta.

Ratkaise se

Selite: 
2009 vuodelta myös
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sad Angel Sydän 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Ilmaa 17.12.2011 1 Runo
Sad Angel Ohi 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Arvoitus 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Kysymyksiä 17.12.2011 1 Runo
Sad Angel On hienoa elää 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Älä 17.12.2011 0 Runo