mietiskelyä

Runoilija Snow91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006
Viimeksi paikalla: 12.9.2016 18:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Leijunko turhaan pilvissä,
mietin, oletko sinä kiinnostunut
, en minä hetkessä ajattele, että
minuun rakastut,
kuviasi katsellessani sisälläni jotain
muuttuu, sydän täynnä kiitosta
sinusta, sinun läheisyytesi lämmittää,
saat minut hymyilemään, iloitsemaan,
kaipaan sinua, sinun läheisyytesi,
odotan taas kohtaavani sinut,
niin tutustua sinuun haluaisin,
tiedä en mitä minusta ajattelet,
puheittesi perusteella kuitenkin, mietin
välitätkö minusta kaverina ,
onko ajatukseksi samansuuntaiset minusta,
vastausta kysymykseeni odotan, ja ajallaan se vielä tulee,
sinua niin kauan odottanut oon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihanaa

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Snow91 Kaipuu 17.7.2012 0 Runo
Snow91 pohdiskelua 11.7.2012 1 Runo
Snow91 mietiskelyä 9.7.2012 1 Runo
Snow91 Ihmettelen 7.7.2012 1 Runo
Snow91 Nimetön 24.10.2009 2 Runo
Snow91 Kysymys 18.10.2009 1 Runo
Snow91 Käsiisi 21.2.2009 3 Runo
Snow91 Rakkaudesta 19.2.2009 0 Runo
Snow91 Luotasi erossa 25.1.2009 0 Runo
Snow91 Murheet huomisen. 18.1.2009 0 Runo