Sinä et tiedä

Runoilija sonata

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen vuonna 1992 syntynyt tyttönen, joka pitää runoilusta. Vieraammat ihmiset pitävät minua ujona ja rauhallisena, mutta todellinen minäni on hieman toisenlainen. Olen toivoton romantikko ja omaan vilkkaan mielikuvituksen. Rakastan muun muassa kesää, musiikkia ja rakkautta. Otan mielelläni vastaan palautetta runoistani. :)
 

Sinä et tiedä,
mitä minä ajattelen sinusta.
Sitä ei tiedä kukaan.
Minut on kahlittu kiinni sinuun.
On turhaa edes yrittää päästä irti.
Se on täysin mahdotonta.
Pidät minua varmaan täysin typeränä.
En kuitenkaan ole ihan niin idiootti,

kuin sinä luulet.
En minä tunteilleni mitään voi.
Olen vain toivoton romantikko.
Naura vain minulle.
Naura.
Minä itken
ja tuhoudun.
Ja naurusi muuttuu lasiksi
ja rikkoutuu pirstaleiksi.
Lasinsirpaleet putoavat kilisten maahan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot