Kaksi haavoittunutta

Runoilija sonata

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.5.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tällainen vuonna 1992 syntynyt tyttönen, joka pitää runoilusta. Vieraammat ihmiset pitävät minua ujona ja rauhallisena, mutta todellinen minäni on hieman toisenlainen. Olen toivoton romantikko ja omaan vilkkaan mielikuvituksen. Rakastan muun muassa kesää, musiikkia ja rakkautta. Otan mielelläni vastaan palautetta runoistani. :)
 

Pystyn näkemään sen syvällä sisimmässäsi:
olet haavoittunut.
Vaikka piiloudutkin kivenkovan kuoren alle,
ja olet kylmää jäätä.
Olet aivan kuten minäkin,
me kaksi olemme samanlaisia.
Janoat rakkauttani,
niin kuin minäkin janoan sinun rakkauttasi.
Kaipaat jotakuta joka välittäisi,
koska olet yksin ja kaikkien hylkäämä.
Ainakin tunnet niin.
Et kuitenkaan halua näyttää sitä kenellekään.
Ja joka päivä, joka yö, jok´ikinen hetki
ikävä raatelee rintaani,
kaipaan sinua vierelleni enemmän kuin koskaan.

Selite: 
Yöllisiä tunteiluja jälleen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot