Kukkavelvettimammuttitalot

Runoilija Mehiläiskiisseli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2009
Viimeksi paikalla: 17.7.2023 11:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.9.1985

Käytän mausteita sopivasti, en liikaa.

Nyt jopa 50% pörröisempi ja yhtä makea kuin ennenkin.
 

Halvaantuneet savupilvet yömajan sadekatoksessa
sormeton hanska kilahtaa kylmässä selässä
viimeinen rööki katkeaa täriseviin käsiin

Pohjoisessa revontulisateessa koivut haurastuvat
haamunuotio hehkuu sinistä sieluvirtaa
hauraita askelia kellastuneissa papereissa

Juon ruosteista vettä helvetissä
katson pohjattomasta kaivosta taivaalle
kuinka kalmari kuristaa sadepilviä

Lyijyä sataa maanpäällä
liekehtivät sienipilvet luovat kaaosta
tässä mustassa teollisuusviidakossa

Neljä vuodenaikaani ovat mehukkaampia
kuin sinun maanläheiset unelmasi
joita muistelet silmätikkujen pakokuopassa

Vastapäätäkin silmät punoittavat
huulet kaartuvat ylös
kuin vihan inflaatio muistikatkoksessa

Menen nyt nukkumaan
mutta ensiksi sammutan valot
kuka helvetti sammutti valot?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina autenttista
Aivosoppaa mehiläiskiisselillä tai ilman
Todistan rönsyilevät ryhävalaat
Purkillisessa pikkelssiä
Ajatukset kääntyvät lähes väkisin
Käänteisstratosfääriin
Mielikuvien kielikuviin
Jyrkkiin ja äkkivääriin
Haulikko hifistely ja asfaltin sulo ulina
Saa suoleni sopivasti solmuun

Kiitos tästä!

Upean ankea.

Todella paatoksellista kerrontaa. Runon viimeinen rivi herättää tunteita.
Hui. Huhhuh. Onpas tämä painavaa ajatusvirtaa. Pidän paljon.
 

Käyttäjän kaikki runot