Myyräkuume

Runoilija Mehiläiskiisseli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2009
Viimeksi paikalla: 17.7.2023 11:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.9.1985

Käytän mausteita sopivasti, en liikaa.

Nyt jopa 50% pörröisempi ja yhtä makea kuin ennenkin.
 
Pahalta maailmalta suojattuna
turvassa olin näkymätön

Alastomana kahlaamassa
myyrien kanssa mullassa möyrien

Kaivoin maailman suurimman tunnelin
timanteilla sen koristelin

Nukuin rauhassa kuin porkkana
kunnes minut tukasta ylös tempaistiin

Maanpinnalle räntäsateeseen itkemään
täristen kylmään ja avaraan

Pelloltani minut karkoitettiin
pelkoihini juoksemaan

Hampaita väistelemään
punaisia silmiä varomaan
ulvonnalta piiloutumaan
Selite: 
Yhteiskunnan infrastruktuuri, taivas, helevetti. Vastauksiini ei ole kysymyksiä. Niin vähän aikaa, niin paljon metsää.
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan hienoa luettavaa. Kiitos tästä.
hassu runo.
Eriskummallinen, mutta hyvä kertomus <3
 

Käyttäjän kaikki runot