Nimetön

Runoilija Mehiläiskiisseli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2009
Viimeksi paikalla: 17.7.2023 11:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.9.1985

Käytän mausteita sopivasti, en liikaa.

Nyt jopa 50% pörröisempi ja yhtä makea kuin ennenkin.
 

Silmien kosteus
minun aristukseni ei ole sipuli
eikä sielun vilunväreet rintakehässä

Jakoavaimen puristus aortassa
pimeän hiilikellarin luisessa häkissä

Kuka ryömii puutarhassa öisin?

Varovaista koettelua
peukalo kuljettaa

Totuuden ydin on pyörivä hillosipuli
tukkimassa maailman atlaksen vetopasuunaa

Mummojen mustelmien mustuneissa muistelmissa

Kadulla kirjolohi kruunataan uudeksi kuninkaaksi
nimismies painii polviaan myöten
kansanterveyden ruttoisuuden hammasrattaissa

Kipristelevissä varpaissa auringonvalon risteily
väsyneenä lainehtien lailla hiukkasten
olla yhtä kuin kaksi yhdessä
aamun coituksessa

Hengenvalon kuulaassa kirnupiimäsaavissa
silkkisiä neuroosivärähtelyjä
haavanlehden stilettikäden leikkuupöydällä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainion surrealistinen.
Sulla on päänsisältöä josta oon kateellinen kun en itse osaa ilmaista kaoottisuutta läheskään mitenkään noin kuin sinä. Ihan mahtava ja sopii niin tänhetkisiin tunnelmiin.
Eläminen täällä maanpäällä voi joskus olla varsinaista sekamelskaa.
Kommentoin uudestaan. Sopii taas tunnelmiin. Loppuhan onkin kuin rakkausruno. Ni.
Tykkään  : )
Runosi aina saavat päässäni aikaan jotain.
No, myös mielessä tottakai.

Kelpo runoilija olet!

Oman tiesi kulkija, piristysruiske sivustolla.
(onneksi tänään älysin hakea runojasi)

Tulivat tarpeeseen, Kiitos!
Ihan mahtavia mielikuvia! Tämä aiheutti tajunnanräjähdyksen..
Kirjolohi-kappale railakasta runomusiikkia. Herkullinen oodi. Rahtunen angstia höysteenä. Runoutta!
 

Käyttäjän kaikki runot