City of Ghosts

Runoilija KaikkiTieniJohtavatKaaokseen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En välitä, ovatko kirjoitukseni runoja vai tarinoita, kunhan kirjoitan ajatuksia pois mielestäni..
Muutaman tuttavani ehdotuksesta saatan kirjoittaa myös uniani ja niihin laitan otsikon perään merkin *
 

Linnan tornit näkyy ikkunastani
hengitän syvään sateista ilmaa

pojat soittelee ja naputtelee koko yön
tuntuu kuin olisin kotona
kuin veljet seinän takana

miten muistankin parhaiten kaikki rakennukset
ja ne pojat, kuin veljet

Mutta tärkeimmän toin mukanani
Sen ainoan, jota pelkäsin infernaalisesti ikävöiväni
ja syystäkin, en ehkä kestäisi menettää uusinta ystävääni mistään hinnasta

Kaupunkia on ikävä. Sen tuoksua, sen sadetta ja ihmisiä, katutaitelijoita, puistoissa hengailua. Kaikkea siinä. Ja kieltä, aksenttia.

Tiesin heti silloin, että olisin pysyvästi halunnut jäädä sinne.

Selite: 
you're a wizard Harry
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot