just one kiss

Runoilija KaikkiTieniJohtavatKaaokseen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En välitä, ovatko kirjoitukseni runoja vai tarinoita, kunhan kirjoitan ajatuksia pois mielestäni..
Muutaman tuttavani ehdotuksesta saatan kirjoittaa myös uniani ja niihin laitan otsikon perään merkin *
 

Mies yritti suudella mua vuosia sitten
käänsin pääni pois ja sanoin "ei"
Vaikka halusin sitä ehkä enemmän
kuin ketään miestä koskaan

haluan vieläkin
himoitsen sitä, kuin eläin
haluan sitä, kuin ihminen
joka haluaa antaa itsensä toiselle

mutta mulla on kuitenkin moraali,
omatunto
en saisi haluta jotain,
joka on jonkun toisen omaa

vaimennan halun, kiellän kaiken
luulen, ettei kukaan näe sitä jo pelkästään mun katseista

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot