Nimetön

Runoilija moment

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

päivät lipuvat hiljaa ohitsemme,
Olen niin yksin ilman sinua,
vaikka ympärilläni pyörii koko ajan ihmisiä ja tiedän, että he välittävät minusta!
mutta sua liian harvoin nään.
Ja tiedätkö? Vain sinä saat minut tuntemaan,
Katsot minua kun istumme vastakkain,
Vatsani pohjassani perhoset pyrähtävät lentoon.
Miksi en uskalla sanoa sitä.
tiedätkö sinä minusta?
tiedätkö? -minä näen vain sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aito ja kaunis. Hyvin upea runo!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
moment Harhoja 11.6.2012 0 Runo
moment vapaus 30.5.2012 1 Runo
moment taivas aukenee 10.5.2012 1 Runo
moment rakkaus 21.4.2012 0 Runo
moment Nimetön 20.4.2012 1 Runo
moment Nimetön 20.4.2012 1 Runo
moment hetki vain 20.4.2012 1 Runo
moment Nimetön 20.4.2012 1 Runo