taivas aukenee

Runoilija moment

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mustat pilvet väistyvät,
ja niiden mukaan lähetän kaikki synkät ajatukseni.

Taivas aukenee yllämme tuodessaan hyvän olon sisimpääni

usein niin synkkä mieleni antaa tilaa kaikelle uudelle

kaikki on mahdollista
kunhan vain tarpeeksi uskomme siihen
tarvitsemme pari hitusta toivoa, paljon rakkautta ja ripaus uskoa

sillä kaavalla selviämme elämästämme lähes kunnialla!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hienoa kerrontaa

pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
moment Harhoja 11.6.2012 0 Runo
moment vapaus 30.5.2012 1 Runo
moment taivas aukenee 10.5.2012 1 Runo
moment rakkaus 21.4.2012 0 Runo
moment Nimetön 20.4.2012 1 Runo
moment Nimetön 20.4.2012 1 Runo
moment hetki vain 20.4.2012 1 Runo
moment Nimetön 20.4.2012 1 Runo