Olet mitä syöt

Runoilija raiskattu sydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tuokiokuva
 

Tänään sain alas
puolikkaan tomaatin
lavuaarista kiinni pitäen
"liikaa ruokaa vie se pois!"

Sanot että tahdot auttaa
minä kuulen syytöksinä
ilkeää ivaa rasvapallolle
"tuu nyt mennään syömään"

Älä vain kerro muille
puutu mun elämään
jota ei koskaan ollutkaan
Ei mulla ole ongelmia

vain nälkä
jota en enää tunne

Selite: 
Toki syödä pitäisi, mut ei se oo nii yksinkertasta. Se tomaatti oli herkullisinta mitä tiedän <3 Ja se kyky kirjoittaa ilmeisesti jäi lattialle kaiken muunkin kans..
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän runostasi
itse kamppailen ruoan kanssa
tämä kosketti

Todella nätti runo. Joskus kuitenkin huomaa kaipaavansa ystäväänsä tueksi, vaikka ei sitä myöntäisi.

Tähän ihastuin, vaikka syömättömyys on vakava asia.

 

Käyttäjän kaikki runot