Tuhoni

Runoilija raiskattu sydän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tuokiokuva
 

Nakerrat elämäni peruspilareita
päivä päivältä ahneemmin
vaikken edes usko sinun tietävän
mitä olet tekemässä

Muserrat itsetuntoni lasinsirpaleiksi
lattialle jolla kävelen
ja yhä uudelleen muistutat siitä
kuinka ennen olin parempi

Voisit murskata minut kuin pikkulinnun
jonka siivet eivät enää kanna
Muttet typeryyttäsi tee niin koska et usko
että Silloin minä olisin parempi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuskaa
huokuu sanasi

kaunis runo

tuskaa
huokuu sanasi

kaunis runo

 

Käyttäjän kaikki runot